Man with mobile

WooCommerce

WooCommerce bygger på verdens mest brukte CMS-plattform

 

De dedikerte nettbutikksystemene er skreddersydd for netthandel og leveres med mye funksjonalitet for dette formålet. Noen ganger er det rett og slett ikke behov for avansert funksjonalitet, og det er viktigere å komme i gang enkelt uten å trenge en ekstra plattform eller en bratt læringskurve. WooCommerce kan være en god løsning i slike tilfeller, da det er en plugin som er 100% integrert i WordPress.

 

Det faktum at WooCommerce er en plugin og ikke en separat plattform gjør det også mye enklere å kombinere netthandel med alle andre funksjoner du måtte trenge på nettstedet ditt, og at alt håndteres fra en bakside som ikke er eksklusivt bygget for netthandel, men egnet for å håndtere hele nettstedet.

Hvem bør velge WooCommerce?

WooCommerce er et opplagt valg hvis du allerede har eller ønsker å ha en WordPress-nettside og trenger å legge til en mindre nettbutikk. Det er enkelt å installere og bruke. WooCommerce kan også være et svært godt valg når det gjelder abonnementer og medlemsløsninger. Ikke bare i enkle løsninger, men også som en del av mer komplekse nettsteder der WooCommerce kan brukes sammen med andre moduler eller tilpasset funksjonalitet.

 

Vi anbefaler imidlertid ikke WooCommerce for løsninger der hovedformålet er produktomsetning, da dedikerte nettbutikkplattformer som Magento gir bedre synlighet og brukervennlighet for større produktkataloger og inkluderer mye mer handelsspesifikk funksjonalitet.

Abonnements-løsninger

WooCommerce passer ikke bare for enkle produkter og kan være en god løsning for abonnementsbedrifter.

 

Det er ikke bare nettbutikker som trenger å kunne motta betalinger. Hvis du har en betalingsmedlemsseksjon eller selger andre typer abonnementer, må du kunne motta gjentatte betalinger, og abonnentene må ofte kunne endre sitt abonnement, se betalinger og fakturaer, oppdatere kredittkortinformasjon osv. Og du må kunne håndtere medlemsbasen selv.

 

For abonnementsbedrifter er WordPress + WooCommerce ofte en god løsning fordi det finnes flere tilleggsmoduler for å håndtere abonnementer, medlemskap, brukerrettigheter og faste betalinger via for eksempel Stripe. Dette gjør utviklingen av relativt komplekse nettsteder betydelig billigere enn hvis alt må tilpasses spesifikt.

Bli kjent med oss

Hold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her. Hold deg oppdatert og se hvilke innsikter vi deler og hva vi gjør.

Skroll til toppen