Privacy Policy

Denne siden forklarer hvordan vi bruker informasjonen du gir oss, og hvordan denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner og funksjoner som letter bruken av nettsiden.

 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Disse kan lastes ned av nettleseren for ulike formål. På denne nettsiden brukes de til følgende:

 

  1. Analyse av hvordan nettsiden blir brukt.
  2. Tilpasset innhold basert på bruksmønstre.
  3. Tilpasning av reklame i ulike kanaler basert på bruken av nettsiden.

Denne nettsiden bruker både førsteparts- og tredjeparts-informasjonskapsler.

 

Informasjonskapsler lagret på datamaskinen din: Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på datamaskinen din, kan dette endres i nettleserinnstillingene dine. Det er også mulig å slette informasjonskapsler som allerede er lagret i nettleseren din. Hvordan du gjør dette avhenger av hvilken nettleser du bruker. Vær oppmerksom på at noen eller alle nettsider du besøker kanskje ikke fungerer ordentlig hvis du blokkerer informasjonskapsler i nettleseren din.

 

Hvis du har spesifikke spørsmål om hvordan informasjonskapsler brukes på denne nettsiden, er du velkommen til å kontakte oss.

 

Vi kan samle inn følgende informasjon:

 

Kontaktinformasjon, demografisk informasjon, preferanser og annen relevant informasjon.

 

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn: Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg bedre service, spesielt av følgende grunner:

 

  1. Vi kan bruke informasjonen for å forbedre våre produkter og tjenester.
  2. Av og til kan vi bruke informasjonen for å kontakte deg for markedsundersøkelser via e-post, telefon eller e-post.
  3. Vi kan bruke informasjonen for å tilpasse nettsiden basert på dine interesser.

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonsflytene behandles korrekt. For å forhindre uautorisert tilgang eller spredning, har vi implementert passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn.

Bli kjent med oss

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her. Hold deg oppdatert og se hvilke innsikter vi deler og hva vi gjør.

Skroll til toppen