About

Bli kjent med oss!

Hei der!

 

bluemint er teamet når det kommer til netthandel og produktmagi, med fokus på sikkerhet, førsteklasses kvalitet og ytelse. Vi skaper digitale godbiter som varer. Med vårt kunnskapsrike mannskap tar ingen overraskelser oss på senga – for oss i bluemint handler det om å levere produkter og løsninger som overgår deres forventninger.

 

«Vår visjon? Å være ditt foretrukne team for alt som er digitalt!»

Våre verdier

Våre verdier spiller en fundamental rolle i hvordan bluemint som selskap fungerer i samspill med våre kunder. De har en stor innvirkning på hvordan vi kommuniserer og tar beslutninger.

Åpenhet

Vi legger stor vekt på åpenhet og kommunikasjon – nøkkelingrediensene for strålende programvare. Regelmessige prosjektoppdateringer, tilgjengelige detaljer i verktøyene våre og en avslappet Slack-chat holder deg oppdatert. Arbeidsflyten vår tilpasser seg stilen din for førsteklasses resultater. La oss skravle og sørge for at programvaren din skinner!

Initiativ

Hvert prosjekt er en unik reise, og vi engasjerer oss for å forstå deres virksomhet, mål og utfordringer. Vi er ikke bare tilskuere – vi dykker hodestups inn med et hav av ideer! Vi har en misjon om å analysere konkurransen, utforske strategier, følge markedstrender og analysere design- og teknologitrender. Å takle et problem er som å løse et puslespill – du må se på det fra alle vinkler. La oss slå oss sammen, navigere løpet og være dine aktive rådgivere!

Ansvar

Se på oss som din teknologiske venn – vi støtter deg hele tiden og er alltid her for å håndtere tekniske greier og utfordringer. Vi signerer NDAs og DPAs. Koden vår er på topp, takket være SOLID-prinsippene. Vi jobber smart fra starten av og gjennom hele prosjektet. Dere kan stole på bluemint i nødssituasjoner. Når prosjektet er ferdig, er vi fortsatt her for vedlikehold og støtte, eller for å snakke om neste eventyr.

About

Vår lidenskap

bluemint er ikke bare et firma; vi er en lidenskapelig gruppe fagfolk som deler en felles visjon om å skape verdier for våre kunder. Vår mangfoldige ekspertise er til for å skape suksess, og vi kombinerer erfaring med kreativitet for å levere skreddersydde løsninger som møter dine unike behov.

La oss snakke sammen

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder! Enten det gjelder spørsmål, kommentarer eller forespørsler, er vi her for å hjelpe med dere å komme i mål.

 

Vi ser frem til å høre fra deg og er klare til å hjelpe!

 

Ta gjerne kontakt på e-post info@bluemint.se. Eller ring +46 (0)36-777 04 85. Vi lover at det blir en av de bedre telefonsamtalene du tar i dag!

Norge

Image of Martin

Martin Vea
martin@bluemint.no

Lagårdsveien 73
4010 Stavanger

Sverige

Image of Alex

Alexander Fundin
alexander@bluemint.se

Hamnparken 4
573 35 Tranås

Litauen

Image of Arnoldas

Arnoldas Turulis
arnoldas@bluemint.dev

Vilnius

Bli kjent med oss

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her. Hold deg oppdatert og se hvilke innsikter vi deler og hva vi gjør.

Skroll til toppen