Image of leaves

Digital Commerce

Gjennom mange fremgangsrike samarbeid med dyktige kunder har vi utviklet spesifikk ekspertise innen å skape vellykkede digitale handelsløsninger og webapplikasjoner.

I bluemint ser vi fordelene med en grundig forstudie for alle typer prosjekter, spesielt innen e-handel og webapplikasjoner. Vår omfattende erfaring gjør oss i stand til å skape det ideelle miljøet for at prosjektet ditt blir en suksess.

Løsninger for Suksess

Vårt erfarne team, med nesten 20 års kommersiell og teknisk e-handelserfaring, er dedikert til deres seier på den digitale reisen. Vi er mer enn bare leverandører; vi er deres partner i å realisere de beste resultatene. Vi utvikler effektive e-handelsløsninger som tar deres e-handel til neste nivå.

 

Les mer om Magento 2, Adobe Commerce og WooCommerce.

 

Hva vi kan støtte dere med:

Valg av teknologi

Vi hjelper dere med å velge den rette teknologien som harmonerer med deres digitale strategi, og som legger grunnlaget for suksess.

Prosjekt- og produktledelse

Fra idé til implementering sikrer våre erfarne prosjektledere at deres digitale initiativer lykkes. Vi leder prosesser og produkter for en vellykket implementering.

Sertifiserte utviklere

Våre sertifiserte utviklere står klare til å levere høykvalitetsutvikling og tilpasninger som møter deres unike behov og utfordringer.

Rådgivning og effektrealisering

Vårt brede rådgivningsmiljø sørger for at deres investering gir ønsket effekt. Vi jobber sammen med dere for å maksimere verdien av hver digital investering.

Komplette E-handelsløsninger

Vi tilbyr omfattende e-handelsløsninger som dekker alle aspekter, fra konsept til implementering. Deres suksess er vårt mål fra start til slutt.

Er vi en perfekt match?

Våre typiske kunder er ambisiøse bedrifter som ser på nettbutikken som en investering snarere enn en kostnad. Med en gjennomsnittlig omsetning på minst 200 000 SEK per måned og interne ressurser satt av for samarbeid, får våre kunder følgende fordeler:

Kvalitet og Skalerbarhet:

Vi legger vekt på kvalitet og skalerbarhet, slik at deres løsning vokser i takt med deres ambisjoner.

Lang erfaring

Vår lange erfaring gjør oss i stand til å håndtere store ordrevolumer og komplekse produktkataloger effektivt.

E-handel

Våre teammedlemmer har betydelig erfaring innen e-handel, og deres kunnskap er en ressurs for å sikre vellykkede digitale prosjekter.

B2C/D2C Digital Handel

Vi forstår utfordringene og mulighetene for rene D2C-aktører og har implementert løsninger for å konkurrere med større konkurrenter.

B2B
Digital Handel

I takt med endrede B2B-forbrukervaner og forventninger, har vi omfattende ekspertise i å håndtere utfordringer i B2B-sektoren.

Få en solid plattform for vekst med vår velprøvde e-handelsløsning, som inkluderer skalerbarhet, integrasjoner, ERP-integrasjoner og profesjonell hosting. Deres nettbutikk blir vertet på sikre, raske, og optimaliserte servere, med tilgjengelighet både i Sverige og Norge.

Icon digital strategy

Digital strategi

Som eksperter innen digital strategi, muliggjør vi bedrifters suksess i det stadig skiftende digitale landskapet

icon_digital_commerce

Digital commerce

Mer salg, bedre kundeopplevelser, smartere prosesser. Vi utvikler løsninger for neste nivå.

icon_ux

User experience

Vi forstår kundenes behov og skaper skreddersydde løsninger som gir dere det lille ekstra som kundene elsker!

digital_solutions

Digitale løsninger

Trenger dere tilpassede webapplikasjoner eller integrasjoner? Vi hjelper dere gjennom prosessen.

La oss snakke sammen

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder! Enten det gjelder spørsmål, kommentarer eller forespørsler, er vi her for å hjelpe med dere å komme i mål.

 

Vi ser frem til å høre fra deg og er klare til å hjelpe!

 

Ta gjerne kontakt på e-post info@bluemint.se. Eller ring +46 (0)36-777 04 85. Vi lover at det blir en av de bedre telefonsamtalene du tar i dag!

Norge

Image of Martin

Martin Vea
martin@bluemint.no

Lagårdsveien 73
4010 Stavanger

Sverige

Image of Alex

Alexander Fundin
alexander@bluemint.se

Hamnparken 4
573 35 Tranås

Litauen

Image of Arnoldas

Arnoldas Turulis
arnoldas@bluemint.dev

Vilnius

Bli kjent med oss

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her. Hold deg oppdatert og se hvilke innsikter vi deler og hva vi gjør.

Skroll til toppen